Bokabåt

Som medlem har du möjlighet att boka båtar i vissa sjöar. För att kunna boka måste du anmäla till bokningsansvarig en mejadress. Då registreras du för att kunna för att kunna skapa ett konto på www.boka.se där du sedan kan boka båt.

Vatten man har tilgång till är:

Härens Fiskevårdsförenings

Fiskevårdsföreningens vatten omfattar sjön Hären, Svanhalsen (Hyltesjön), Gnosjösjön (Kyrksjön), Sjöarpsjön, Hagasjön, Hundsjön,Kärven, Gärdesjön, Sunnerbosjön (Lillesjön), Maggagölen, och Gårö göl.

Tölstorpsån från damfästet vid Gåröströms damm till Gnosjösjön. Ån mellan Gnosjösjön och Svanhalsen Ån mellan Svanhalsen och Hären. Ån mellan Kärven och Hären.

I övriga bäckar, tillopp och utlopp är det ej tillåtet fiske.

Fiskevårdsföreningen ser gärna att fångad Gös oavsett storlek rapporteras till någon i styrelsen eller till klubbens registrerare.

Hästhultssjöns Fiskevårdsområdesförening

Fiskevårdområdsföreningens vatten omfattar sjön Hästhultssjön, Marsås göl, och Kvistabo göl.

Albosjöns Fiskevårdsområdesförenings

Fiskevårdsområdets vatten omfattar Albosjön, Ladugårdssjön, Björsbosjön.

Flatens Fiskevårdsförenings

Fiskevårdsföreningens vatten omfattar Flaten och Mosjön med kanalen mellan dessa båda sjöar, plus Storåns inlopp upp till bron. Storån nedströms Flaten Gäller ej. Båt finns att hyra i Mosjön genom Barbro Rasmussen tel: 93087 även flytvästar finns.

Ekhultasjöns Fiskevårdsförenings

Fiskevårdsföreningens vatten omfattar Kramphultasjön, Ekhultasjön, östersjön och Springs Göl.

Bredarydsortens FVO

Eskilstorpssjön, Annebergssjön, Vissösjön och Tovarydssjön.